Макаронс Путер – Sea blue salad

Макаронс Путер – Sea blue salad

310 ден

Достапност:на залиха

Овој путер се користи за масажа на лице и тело ( 4 пати неделно). Морските алги имаат голем процент на јод, па кога се применува на кожа, штити од микроби. Го зголемува имунитетот на кожата. Наменет за чувствителна кожа.

Што е Макаронс Путер – Sea Blue Salad?

Длабочината на морето чува неверојатни тајни за здравјето на кожата Овој производ содржи 5% дехидрирани алги добиени со ладен третман.Ова овозможува зачувување на сите
хранливи состојќи од морето. Овој путер е наменет за масажа на лице и тело ( 4 пати неделно). Морските алги содржат голем процент на јод, па при примена на кожата истовремено заштитува и од микроби и го зголемува имунитетот на кожата. Наменет за чувствителна кожа.

Популарни Производи