Жива крема од цитрон

Жива крема од цитрон

1,250 ден

Достапност:на залиха

Продукт збогатен со екстракт од лимон и есенцијално масло од лимон. Ја одржува киселоста
на кожата и со тоа ја инхибира зголемената секреција на себум. Киселоста го инхибира развојот на бактерии. Производот содржи екстракт од билката Echinum vulgare која помага во третман на акни и мрсна кожа.

Што е Жива крема од цитрон ?

Продукт збогатен со екстракт од лимон и есенцијално масло од лимон. Ја одржува киселоста
на кожата и со тоа ја инхибира зголемената секреција на себум. Киселоста го инхибира развојот на бактерии. Производот содржи екстракт од билката Echinum vulgare која помага во третман на акни и мрсна кожа.

Популарни Производи

0