Pink Champagne Butter Cream Cake Soap

Pink Champagne Butter Cream Cake Soap

360 ден 210 ден

Availability:In Stock & Ready to Ship
Categories: ,

Празнично слатко пенливо узивање во бањата. За сите возрасти и сите типови кожа. Остава
свежа арома на свежи бобинки и ванила. А присуството на шампањ и дава свиленкаст изглед
на кожата по капењето.

Празнично слатко пенливо узивање во бањата. За сите возрасти и сите типови кожа. Остава
свежа арома на свежи бобинки и ванила. А присуството на шампањ и дава свиленкаст изглед
на кожата по капењето. Сапунот содржи пенлива обвивка со сирови акаи боинки. Ванила путер
крем со свеж шампањ. Свежи парчиња чоколадо и какао прав за нежен пилинг на кожата. По
капењето кожата останува нежна и со свиленкаст сјај.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pink Champagne Butter Cream Cake Soap”

Употреба:
Се нанесува на влажна кожа со кружни движења. Потоа кожата нежно се трие за создавање на
богата пена која потоа се измива со млака вода. По употреба на сапунот нема да имате
потреба од млеко за тело
Состојки:
Cera carnauba, theobroma cacao, sodium laureth sulfate, dark chocolate, coffea Arabica powder,
cacao powder, Oea europea oil, acai berry powder, aroma, natural colorant, vanilla exstract,
champagne.

Related product