3D жолто јаболко со состав на јаболко

3D жолто јаболко со состав на јаболко

540 ден

Достапност:на залиха
Category:

Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прaви кожата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER)

Quercetin (anti-inflamatory), Catechin (antioxidant), Clorogenic acid се три must have состојки кој јаболкото ги има а се есенцијални за здрава кожа.

СОСТОЈКИ

Citrus Medica Limonium infusion, Sea water, Sea salt, Fresh citrus medica limonium juice, saponaria officinalis exstract, Sodium laureth sulfate, Ecosafe, citrus medica limonium essential oil.

КАКО СЕ УПОТРЕБУВА

на чиста и сува кожа се нанесува со кружни и нежни движења (не се измива со вода).

Популарни Производи

 • Ice cube – путер за тело

  0 out of 5
  690 ден

  Чоколадни парчиња измешани до пеперминтен прелив со свеж мирис и релаксирачки ефекти. Помага за релаксација на мускулите и ја разладува кожата.

 • Pixi tragarine путер за тело

  0 out of 5
  630 ден

  За да ги задовлите дневните потреби на кожата треба да изедете 20 pixi – targarinki, но наместо тоа можете да го употребите нашиот путер за тело кој има 100% состав како пикси таргарнка. Имајте беспрекорна кожа со сирова 3Д таргаринка. (NEW BEST SELLER).

 • 3D зелено јаболко со состав на јаболко (путер за лице и тело)

  0 out of 5
  870 ден

  Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прови коата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER) +додаток кора од зелено јаболко богата со магнезиум за обновена текстура на кожата.