Ice cube – путер за тело

Види Кошничка “Pixi tragarine путер за тело” has been added to your cart.

Ice cube – путер за тело

690 ден

Достапност:на залиха
Category:

Чоколадни парчиња измешани до пеперминтен прелив со свеж мирис и релаксирачки ефекти. Помага за релаксација на мускулите и ја разладува кожата.

Популарни Производи

 • 3D жолто јаболко со состав на јаболко

  0 out of 5
  540 ден

  Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прaви кожата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER)

 • 3D зелено јаболко со состав на јаболко (путер за лице и тело)

  0 out of 5
  870 ден

  Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прови коата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER) +додаток кора од зелено јаболко богата со магнезиум за обновена текстура на кожата.

 • Pixi tragarine путер за тело

  0 out of 5
  630 ден

  За да ги задовлите дневните потреби на кожата треба да изедете 20 pixi – targarinki, но наместо тоа можете да го употребите нашиот путер за тело кој има 100% состав како пикси таргарнка. Имајте беспрекорна кожа со сирова 3Д таргаринка. (NEW BEST SELLER).