Pixi tragarine путер за тело

Pixi tragarine путер за тело

630 ден

Availability:In Stock & Ready to Ship
Category:

За да ги задовлите дневните потреби на кожата треба да изедете 20 pixi – targarinki, но наместо тоа можете да го употребите нашиот путер за тело кој има 100% состав како пикси таргарнка. Имајте беспрекорна кожа со сирова 3Д таргаринка. (NEW BEST SELLER).

Vitamin C, Hesperidin (antioxidant) and B-cryptoxanthin (provitamin A –pigment) дали знаете дека без овие состојки вашата кожа не може да создава колаген? А дали знаете дека сите овие состојки ги има во мандарините од видот Pixi – targarine.

СОСТОЈКИ

butyrospermum parkii, theobroma cacao,citrus aurantum oil, calendula oil, ricinus communis oil, red papper (not hot).

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixi tragarine путер за тело”

Related product

 • 3D зелено јаболко со состав на јаболко (путер за лице и тело)

  0 out of 5
  870 ден

  Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прови коата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER) +додаток кора од зелено јаболко богата со магнезиум за обновена текстура на кожата.

 • 3D жолто јаболко со состав на јаболко

  0 out of 5
  540 ден

  Ова е производ со реална форма на јаболко и состав ги задоволува дневните потреби на кожата од овие три состојки. Ја прaви кожата, здрава, сјајна, отпорна на слободни радикали, ја зголемува одбраната од микроорганизми, и го намалува стареењето. (NEW BEST SELLER)

 • Ice cube – путер за тело

  0 out of 5
  690 ден

  Чоколадни парчиња измешани до пеперминтен прелив со свеж мирис и релаксирачки ефекти. Помага за релаксација на мускулите и ја разладува кожата.