Мега Лајм- шампон за волумен и третман на масна коса

Мега Лајм- шампон за волумен и третман на масна коса

540 ден

Availability:In Stock & Ready to Ship
Categories: ,

Ова е единсвениот RAW шампон на пазарот кој содржи свежо цеден лимонов сок, нерафинирано масло од црно смеме, морска вода од мртво море и крупна морска сол. Произодот го забавува мастењето на косата за 2 пати а го зголемува волуменот до 90%.

Mega lime шампон за мега волумен на коста

Ова е единствениот шампон на пазарот кој го зголемува волуменот на косата за 90 %, уште додека го правевме избравме состојки и технологии кој знаевме дека ќе го направат одличен но срепак сега е ФАЦИНАНТЕН. Во себе содржи инфузија од лимунова кора во морска вода и растворена крупна морска сол, на тоа е додаден свежо исцеден сок од лимон кокосово масло и масло од црно семе. Ако вашата коса брзо се масти и сплеснува, без двумење по само една употреба ќе знаете дека ова е производ кој ќе го употребувате целиот живот.

СОСТОЈКИ

Citrus Medica Limonium infusion, Sea water, Sea salt, Fresh citrus medica limonium juice, saponaria officinalis exstract, Sodium laureth sulfate, Ecosafe, citrus medica limonium essential oil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мега Лајм- шампон за волумен и третман на масна коса”

Related product