Coffee rehab – шампон против опаѓање на косата

Coffee rehab – шампон против опаѓање на косата

599 ден

Availability:In Stock & Ready to Ship
Categories: ,

Сиров Производ составен од 48 активни компоненти и протеини кој го намалуваат опаѓањето на косата до 72%

На свежо сварено концентрирано кафе збогатено со кофеин се додадени Б-витамини, пивски квасец,масло од рузмарин и протеини од козјо млеко. Б- витамините го одржуваат здравјето на коренот на влакното, пивскиот квасец го потикнува растот на нови влакна, маслото од рузмарин го зајакнува коренот а протеините учествуват во градбата на влакното. Кафето и кофеинот го спречуваат врзувањето на тестостеронот и женските хормони во клетките од коренот па со тоа спречуваат и хормонско опаѓање на косата. Сите овие состојки го прават овој шапон еден од најмоќните во борбата против опаѓањето на косата.

КАКО СЕ УПОТРЕБУВА

СОСТОЈКИ

Coffea Arabica infusion, Caffeine, Natrrium laureth sulfate, D-phantenol, aqua, Juglans regia oil, Prunus dulcis oil, Thyamine, Riboflavine, Niacine, Pantothetic acid, Pridoxine, Biotin, Folic Acid, Cobalamin, Ascorbic acid, BEER exstract, Hypericum perforatum oil, Ricinus sommunis oil, Rosmarinic acid.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coffee rehab – шампон против опаѓање на косата”

Related product