Healthy hair roots and skull – shampoo

Healthy hair roots and skull – shampoo

499 ден

Availability:In Stock & Ready to Ship
Categories: ,

Овој шампон содржи екстракт од 9 вида на билки и билни масла, кој предизвикуваат рзо опоравање на проблематичниот скалп. Наменет е за луѓе кој имаат перут, себорозни промени, габицни инфекции, псоријаза на скалп и други сотојби во кој скалпот бара посебна нега.

СОСТОЈКИ

Заштитен со патент за повеќе информации исконтактирајте не.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Healthy hair roots and skull – shampoo”

Related product